Skip to main content

Program Transformator este un program intensiv destinat IMM-urilor și ONG-urilor active, care oferă un modul educațional complet prin sesiuni de training și workshop-uri. Acest program combină informația teoretică cu practica, oferind de la cursuri, consultanță și audit de sustenabilitate la mentorat de la peste 50 de investitori, experți și mentori calificați, selectați în funcție de specificul fiecărei organizații.

Revicon a fost acceptat să facă parte din cohorta de primăvară 2024 și începând cu luna aprilie a început programul intensiv.

Am avut acces la networking și cursuri prin platforme precum Academia de Sustenabilitate, zile de Bootcamp și o sesiune individuală cu un Personal Advisory Board (PAB) format din experți independenți, antreprenori de succes și investitori experimentați.

 

Ce ne-am propus pentru anul următor?

– Să întocmim și să facem public un raport simplificat de sustenabilitate, in acord cu valorile noastre;

– Să ne schimbăm toate procedurile operaționale respectând principiile de sustenabilitate;

– Să îmbunătățim soluțiile pe care deja le furnizăm într-un cadru bazat pe economie circulară;

– Să comunicăm constant către publicul nostru că se poate construi și sustenabil.

 

Programul ne-a oferit o experiență nemaipomenită și instrumentele necesare pentru înțelegerea și implementarea de noi perspective de business, în termeni de sustenabilitate.

Cea mai importantă idee pe care ne dorim să o împărtășim cu voi este că fiecare dintre noi este responsabil pentru schimbare!

Leave a Reply