Skip to main content

Ești interesat să-ți instalezi un sistem fotovoltaic?

Te ajutăm să descoperi detaliile proiectului tău.

Inginerii Revicon sunt pregătiți să descopere soluțiile optime atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar, pentru proiectul tău. Te încurajăm să programezi o întâlnire pentru a discuta în detaliu.

Proiectare tehnică de specialitate

Oferim consultanță specializată pentru alegerea soluțiilor optime, indiferent de obiectivul pe care trebuie să-l atingă acestea – energie verde pentru consum propriu sau utilizare în scop comercial. Vă suntem alături cu sfaturile potrivite atât la început de drum cât și pe întreg parcursul exploatării sistemului. 

Procurare necesar echipamente

Echipamentele și materialele pe care le furnizăm în proiectele noastre respectă standarde superioare de calitate. Acestea sunt însoțite de documente de calitate și certificate de conformitate, inclusiv de certificate de garanție și plan de mentenanță.

Implementare sistem fotovoltaic

Echipele Revicon au experiență în montarea și punerea în funcțiune a sistemelor fotovoltaice, indiferent că acestea sunt ON-GRID, OFF-GRID sau HYBRID. Ne deplasăm pe tot teritoriul României în vederea implementării proiectelor clienților noștri. Ne încadrăm în termenele stabilite și răspundem cu promptitudine solicitărilor. Respectăm standarde exigente de protecție a mediului cât și de siguranță și securitate în muncă

Întocmire dosar prosumator

REVICON se ocupă de întreaga procedură pentru obținerea calității de prosumator. Vă pune la dispoziție serviciile încă de la elaborarea documentației tehnice, oferindu-vă inclusiv consultanța aferentă acțiunilor pe care trebuie sa le efectuați exclusiv dumneavoastră în acest proces, până la semnarea contractului de vânzare cumpărare și punere sub tensiune finală.

Monitorizare, verificări și mentenanță periodică

REVICON efectuează servicii de mentenanță pentru sisteme fotovoltaice, efectuând vizite periodice la locație și intervenții rapide, după caz. Aceasta verifică atât starea echipamentelor electrice cât și a elementelor mecanice. 

Verifică periodic integritatea panourilor, structura echipamentelor, a structurilor de împrejmuire a locațiilor și sistemelor de închidere-deschidere și prindere a echipamentelor. Intervine rapid pentru eventuale reparații, activități de întreținere și înlocuire. Toate verificările se fac cu echipamente specializate de măsură, inclusiv cameră de termoviziune. Se întocmesc rapoarte pentru fiecare intervenție de mentenanță.

REVICON asigură monitorizarea pe întreaga durată de garanție și/sau a contractului de mentenanță încheiat cu beneficiarul sistemului. Aceasta oferă astfel informări în timp real și follow-up, indici de performanță, interpretări și recomandări pentru optimizarea operării.

Compania modelează continuu dezvoltarea energiei solare ca sursă de energie regenerabilă și o integrează ca fiind un reper important pentru definirea unei clădiri inteligente.

Poți salva în medie până la 90% din costurile cu energia electrică, instalând corect un sistem fotovoltaic.

Cere ofertă

    Prenume, Nume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Subiect

    Mesajul tău