Skip to main content

sisteme audio

Experimentează confortul cu sunet ambiental și sisteme audio performante

SOUNDS LIKE PERFECT!

Expertiză și tehnologie pentru protecția clădirii

În contextul actual al comunicării rapide și al experiențelor imersive, importanța sistemelor audio devine esențială, contribuind la crearea unei conexiuni autentice, la îmbunătățirea clarității informațiilor și la oferirea unei atmosfere captivante în diverse medii, de la divertisment și educație până la mediul profesional.

Astăzi, birourile sunt echipate cu ecrane, echipamente audio, microfoane, camere și sisteme de comunicare pentru conferințe. Pentru a satisface cerințele vieții moderne de lucru, toate aceste sisteme audio-vizuale (AV) trebuie să fie ușor de utilizat și versatile.
Revicon înțelege că afacerile au nevoi unice în ceea ce privește audio-ul și video-ul. Fie că aveți nevoie de un sistem de videoconferință de ultimă generație, o soluție de semnalistică digitală pentru holul sau spațiul de vânzare cu amănuntul, sau un sistem de muzică de fundal pentru restaurantul sau barul dumneavoastră, vă putem oferi o soluție personalizată care să îndeplinească cerințele și bugetul dumneavoastră.
De ce să vă limitați bucuria de a asculta muzica, viziona filmele sau urmări emisiunile TV preferate doar într-o singură cameră? Imaginați-vă fiecare încăpere din locuința dumneavoastră concepută pentru a satisface necesitățile audio și video ale întregii familii.

Tot mai multe dispozitive electronice destinate consumatorilor sunt create cu ideea de a fi utilizate în mai multe camere. Investiția într-un sistem de distribuție a muzicii și a videoului înseamnă o utilizare sporită a achizițiilor dumneavoastră și o experiență generală îmbunătățită în casa dumneavoastră, pentru fiecare membru al familiei.

Experimentați o calitate superioară a sunetului cu sisteme personalizate de întărire a sunetului de la Revicon. Echipa noastră formată din ingineri, programatori și electricieni are experiența, capacitatea și echipamentul necesare pentru a dezvolta și integra sisteme audio complexe, care oferă un sunet fără întreruperi.

Colaborăm cu dumneavoastră pentru a crea servicii personalizate care se integrează perfect în spațiul comercial. Acordăm atenție fiecărui aspect al instalării, de la ascunderea cablurilor la amplasarea componentelor pentru calitatea optimă a sunetului. Fie că construiți un spațiu comercial nou sau doriți să integrați un sistem într-un spațiu existent, putem inerveni cu planuri de instlare potrivite.

Experimentați puterea sunetului de înaltă calitate în confortul casei dumneavoastră. Cu tehnologia noastră avansată, vă puteți bucura de calitatea superioară a sunetului care concurează cu cea a cinematografelor tradiționale.
De la spații dedicate ce reproduc atmosfera teatrelor la crearea unei experiențe teatrale chiar în confortul sufrageriei dumneavoastră, avem capacitatea de a proiecta un sistem care să corespundă atât așteptărilor dumneavoastră tehnologice, cât și celor bugetare.
Un sistem de home theater vă oferă tot ceea ce adorați la filme, eliminând în același timp neajunsurile asociate cu vizionarea acestora.
De fapt, televizoarele HDTV, proiectoarele HD și sistemele audio digitale cu sunet surround multi-canal disponibile astăzi pot furniza o calitate superioară a sunetului și a imaginii în comparație cu un cinematograf tradițional.

Sistemele audio multiroom permit redarea simultană a conținutului audio în mai multe camere sau zone distincte ale unei locuințe. Aceste sisteme oferă o experiență audio consistentă în întreaga casă, permițând utilizatorilor să continue ascultarea preferată de muzică sau podcasturi fără întrerupere. Flexibilitatea și personalizarea sunt la bază, deoarece utilizatorii pot alege surse audio diferite pentru fiecare cameră, adaptând astfel experiența audio la preferințele individuale. Controlul centralizat este facilitat printr-o singură aplicație sau dispozitiv, facilitând ajustarea volumului, selectarea surselor și schimbarea melodiilor în toate camerele simultan. Sincronizarea perfectă a redării în toate camerele elimină întârzierile sau decalajele dintre difuzoare. Sistemele audio multiroom sunt extensibile, putând fi adaptate la nevoile în schimbare ale locuinței prin adăugarea de noi difuzoare sau camere. Ele sunt compatibile cu diverse surse de conținut audio, inclusiv servicii de streaming, dispozitive locale și televizoare. Oferind o ambianță sonoră plăcută în întreaga casă, aceste sisteme gestionează individual fiecare cameră, permitând utilizatorilor să ajusteze volumul și sursa audio în funcție de preferințele fiecărui spațiu.

Controlul vocal în sistemele audio rezidențiale reprezintă o caracteristică tot mai populară și inovatoare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a gestiona și controla dispozitivele lor audio folosind comenzi vocale. Aceasta implică integrarea tehnologiilor de recunoaștere vocală în sistemele audio și, adesea, conectarea acestora la asistenți vocali precum Amazon Alexa, Google Assistant sau Apple Siri.
Utilizatorii pot controla redarea muzicii, regla volumul, selecta piese sau chiar schimba sursele audio prin intermediul comenzilor vocale. Acest lucru face interacțiunea cu sistemul audio mai comodă și mai rapidă.

Integrare cu asistenții vocali: Sistemele audio pot fi integrate cu asistenții vocali populari, permițând utilizatorilor să controleze nu doar muzica, ci și alte dispozitive inteligente din casă prin intermediul comenzilor vocale.
Controlul vocal în sistemele audio rezidențiale aduce beneficii semnificative în ceea ce privește comoditatea și accesibilitatea, oferind o experiență audio mai intuitivă și personalizată.

Construiți un sistem de sunet ambiental pentru o experiență captivantă

Folosim echipamente și materiale de calitate profesională și ne mândrim cu atenția noastră la detalii și angajamentul față de excelență. De la proiectarea și implementarea unui sistem personalizat de home theater sau a unei soluții audio pentru mai multe camere, până la furnizarea unui suport și întreținere continuă, îndrumăm clienții noștri prin fiecare etapă a procesului pentru a ne asigura că sistemul lor îndeplinește nevoile și bugetul lor.

Oriunde în țară

Expertiza noastră

Credem că experiența cu noi trebuie sa fie plăcută pe tot parcursul proiectului. Înțelegem deasemenea valoarea investiției unei clădiri inteligente, de aceea puteți utiliza serviciile noastre în orice combinație, de la o simplă consultație, la o instalare cuprinzătoare. 

Așadar, indiferent că este vorba de o limitare economică care trebuie să fie luată în considerare, sau teama de tehnologie prea complicată, Revicon va dezvolta o soluție personalizată care să vi se potrivească. 


cere ofertă

Contactează-ne

    SISTEMELE INTELIGENTE ÎȚI SIMPLIFICĂ VIAȚA

    Abonează-te la newsletter-ul Revicon și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele și serviciile noastre!

    Află mai multe