Skip to main content

Despre Noi

“Instalațíi electrice pentru case inteligente“

Noțiunea de separare exactă între realitate și zona virtuală a devenit neclară și se manifestă chiar in modalități creative.

Scurt Istoric

Societatea comercială REVIVE CONSTRUCT SRL a fost fondată în 2015, anticipând evoluția ascendentă a pieței imobiliare. Aceasta, încă de la început, a avut la bază un important obiectiv – revitalizarea pieței prin introducerea tehnicilor inovatoare şi implicarea tinerilor.
În 2016, REVIVE CONSTRUCT și-a însușit imaginea Revicon, ca răspuns la nevoia de suflu proaspăt și inovație.
Pentru a-și contura o imagine completă a întregului demers într-o lucrare de reabilitare a tuturor sistemelor unei cladiri, și-a extins activitatea cu echipe multidisciplinare și management de proiect integrat în zona de amenajări, incluzând finisaje, mobilier și restul instalațiilor necesare.
Începând cu 2018 Revicon se restructurează și se profilează pe partea de instalații electrice și automatizări, venind din spate cu o echipă de profesioniști cu experiență și viziune în domeniu.
Compania se angajează într-un proces de dezvoltare dinamică, focusată pe construirea unor sisteme sustenabile, soluții prompte şi adaptate nevoilor clienților.

Echipă

Suntem dedicați cerințelor tale și ne asumăm tot parcursul unui proiect inteligent.

Fiecare dintre noi face diferența

Suntem o echipă dinamică și pro-activă, orientată către design inteligent.

Suntem ingineri de instalații electrice autorizați de către ANRE să întreprindă proiecte de instalații electrice în limitele legislației actuale. Suntem ingineri atestați KNX pentru dezvoltarea proiectelor de Smart Home. Suntem electricieni calficați și dedicați în punerea în operă. Suntem sudori calificați în vederea realizării sistemelor de protecție cu priză de pământ. Am urmat programe de curs în vederea instalării de sisteme de automatizare ce funcționează pe protocoale dedicate și în vederea instalării sistemelor fotovoltaice.

Suntem în plină dezvoltare și pregătire continuă și suntem deschiși în fața oricărei provocări.

Mihaela DUȘCĂ (POPESCU)

Managing Partner Revicon | Electrical Engineer

Tudor ALEXE

Managing Partner Revicon | Electrical Engineer

Florentina OLTEANU

Management Assistant

Ionuț PAPIN

Electrician Coordinator

Oprișor CRĂCIUN

Electrician

Florin CHIFOR

Electrician Coordinator

Lucian CULCEA

Electrician