Skip to main content

Scurtă prezentare

Încă din 2015, Revicon visează să transforme sectorul construcțiilor și să îl redefinească în termeni de sustenabilitate și inovație. Ne-am dedicat proiectelor provocatoare, axându-ne pe case pasive, eficiente energetic și inteligente. Fiecare proiect a fost abordat cu soluții complexe, perfect aliniate cu legislația actuală, reflectând angajamentul nostru față de calitate și sustenabilitate.

Pe măsură ce am crescut, am extins orizonturile dincolo de sectorul rezidențial, răspunzând provocărilor din diverse domenii, de la birouri și retail, la medical și cultural. Portofoliul nostru s-a diversificat continuu.

Astăzi, suntem recunoscuți pentru serviciile și soluțiile noastre complexe de sisteme electrice, energie verde și automatizări. Într-un peisaj în continuă schimbare, suntem angajați într-un proces dinamic de dezvoltare, pregătiți să înfruntăm provocările viitorului cu soluții reale.

Echipă

Echipa noastră de profesioniști vizionari aduce la viață proiecte impresionante.

Fiecare dintre noi face diferența

Am format o echipă tehnică dinamică și pro-activă. Lucrăm cu ingineri în construcții sau absolvenți de Politehnică, pregătiți să întreprindă proiecte în limitele legislației actuale, atât pe parte de proiectare cât și în execuție. Lucrăm cu ingineri de vânzări competenți în a furniza soluțiile potrivite fiecărui proiect și cerință a acestuia.  Și foarte important, electricienii noștri sunt calficați și dedicați în punerea în operă a tuturor ideilor clienților noștri.

Suntem autorizați ANRE cu licența de tip B, având nr. 15594/24.02.2020 și IGPR cu nr. 5955/ 20.08.2021. Am intrat pe lista partenerilor Asociației KNX în vederea dezvoltării proiectelor de clădiri inteligente. Suntem, de asemenea, parteneri ai clusterului pRO-nZEB, care promovează clădirile verzi.

Am urmat programe de calificare în vederea instalării de sisteme de automatizare ce funcționează pe protocoale inchise și în vederea instalării sistemelor fotovoltaice. Suntem autorizați să realizăm verificări PRAM și scanări termografice.

Suntem în plină dezvoltare și pregătire continuă și suntem deschiși în fața oricărei provocări.

Mihaela DUȘCĂ

Managing Partner Revicon | CEO

Tudor ALEXE

Managing Partner Revicon | COO

Instalații electrice pentru clădiri inteligente.

Instalațiile electrice pentru clădiri reprezintă coloana vertebrală a tehnologiei moderne în domeniul construcțiilor. Acestea sunt concepute pentru a oferi funcționalități avansate și eficiență sporită, asigurând un confort excepțional și securitate pentru utilizatori.

Definim o clădire inteligentă ca fiind o clădire sustenabilă, care asigură sănătatea și confortul ocupanților săi cu ajutorul tehnologiilor inovatoare. Cu alte cuvinte, considerăm clădirile inteligente ca fiind clădiri proiectate și construite “pentru oameni”.