Skip to main content

Sisteme de protecție

Căutați soluții de protecție a instalației electrice?

Expertiză și tehnologie pentru protecția clădirii

Sistemele electrice cu paratrăsnet și priza de pământ reprezintă elemente vitale în asigurarea siguranței în clădiri și structuri. Paratrăsnetul are rolul esențial de a proteja clădirile împotriva efectelor devastatoare ale fulgerelor, prevenind incendiile și deteriorările provocate de descărcările electrice masive. Prin interceptarea și direcționarea energiei electrice generate de fulgere către pământ, sistemul de paratrăsnet ajută la evitarea pagubelor materiale și a riscurilor pentru viețile oamenilor. Conectat la o priză de pământ, facilitează dispersarea rapidă și sigură a energiei.

Priza de pământ îndeplinește un rol fundamental în asigurarea securității în instalațiile electrice. Aceasta furnizează un traseu sigur pentru curentul electric în exces sau curentul de scurgere, prevenind astfel șocul electric și protejând oamenii și animalele. În caz de scurtcircuit sau defecțiune, priza de pământ contribuie la prevenirea deteriorării dispozitivelor electrice, oferind un traseu controlat pentru curentul excedentar. De asemenea, ajută la menținerea stabilității tensiunii, contribuind la prevenirea creșterilor periculoase.

Priza de pământ asigură conformitatea cu normele de siguranță și contribuie la prevenirea incendiilor cauzate de defecțiuni electrice. În esență, aceasta joacă un rol esențial în protejarea vieții și a echipamentelor prin gestionarea sigură a curentului electric.

Pierderile financiare cauzate de defecte de sistem sau de lovituri de trăsnet pot afecta grav investițiile dintr-o locuință sau dintr-o afacere. Majoritatea aleg să instaleze un tip de sistem de protecție împotriva trăsnetelor pentru a minimiza sau chiar elimina complet daunele asupra proprietăților și echipamentelor lor electrice și mecanice. De asemenea, o priză de pâmânt conformă este obligatorie oricărei construcții.

Pentru a susține clienții care doresc să-și protejeze bunurile de eventualele daune, Revicon furnizează o gamă variată de servicii legate de sistemele de protecție împotriva trăsnetelor.

Protecția la supratensiune are un rol esențial în siguranța instalațiilor electrice, având multiple funcții cheie. Aceasta contribuie la prevenirea deteriorării echipamentelor electrice și electronice în urma creșterilor bruște de tensiune, asigurând în același timp integritatea și fiabilitatea sistemelor. De asemenea, protejează dispozitivele sensibile împotriva eventualelor daune cauzate de variații neașteptate de tensiune, menținându-le funcționale și prelungindu-le durata de viață.

În cazul unor evenimente precum fulgerele sau scurgerile de curent, protecția la supratensiune joacă un rol crucial în evitarea avarierii echipamentelor și în prevenirea riscurilor pentru siguranța utilizatorilor. Astfel, această măsură de protecție contribuie semnificativ la stabilitatea și durabilitatea instalațiilor electrice.

Siguranță cu fiecare circuit

Rolul sistemelor de protecție într-o instalație electrică este de a detecta și preveni evenimentele nedorite, precum scurtcircuitele sau supratensiunile, asigurând siguranța utilizatorilor, echipamentelor și prevenind potențialele riscuri de incendiu.

Expertiza noastră

Credem că experiența cu noi trebuie sa fie plăcută pe tot parcursul proiectului. Înțelegem deasemenea valoarea investiției unei clădiri inteligente, de aceea puteți utiliza serviciile noastre în orice combinație, de la o simplă consultație, la o instalare cuprinzătoare.

Așadar, indiferent că este vorba de o limitare economică care trebuie să fie luată în considerare, sau teama că tehnologia poate fi prea complicată, Revicon va dezvolta o soluție personalizată care să vi se potrivească.

cere ofertă

Contactează-ne

    SISTEMELE INTELIGENTE ÎȚI SIMPLIFICĂ VIAȚA

    Abonează-te la newsletter-ul Revicon și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele și serviciile noastre!

    Află mai multe