Skip to main content

tabloterie

Căutați soluții de asamblare tablouri electrice complet echipate și intuitive?

Servicii de tabloterie pentru aplicații în curent continuu sau curent alternativ

Indiferent dacă implică proiectarea unei soluții noi sau executarea conform planurilor furnizate de dvs., echipa noastră de specialiști în tabloterie construiește tablouri electrice care să răspundă cerințelor bugetare și specificațiilor Dvs. Prin colaborarea strânsă a Revicon cu furnizorii principali de echipamente electrice și utilizarea facilităților de asamblare, putem asigura livrări rapide atât pentru tablouri standard, cât și pentru cele personalizate.

Echipamentele de protecție dintr-un sistem electric au rolul de a asigura securitatea și stabilitatea instalației prin detectarea și gestionarea evenimentelor nedorite. Aceste dispozitive includ întreruptoare automate, siguranțe, protecție la supratensiuni și altele, care acționează în mod automat pentru a preveni daunele sau riscurile asociate cu variații de tensiune, scurtcircuite sau supraîncărcări. Ele sunt concepute să protejeze echipamentele, să prevină incendiile și să asigure o funcționare sigură a întregului sistem electric.

Prin monitorizarea constantă a parametrilor, cum ar fi tensiunea și curentul, aceste echipamente de protecție contribuie la prevenirea accidentelor și asigură funcționarea corectă și durabilă a instalației. Astfel, echipamentele de protecție sunt esențiale pentru menținerea integrității și securității în cadrul instalațiilor electrice și vă recomandăm să le acordați mare atenție.

Echipamentele de control permit monitorizarea și gestionarea distribuției energiei către diverse circuite și dispozitive din întreaga instalație. Acestea pot fi utilizate pentru a activa sau dezactiva alimentarea către anumite zone sau echipamente, oferind flexibilitate și eficiență. Echipamentele de control pot fi integrate în sisteme de automatizare pentru a gestiona diverse procese în mod automat. Acest lucru poate include controlul iluminatului, al sistemelor de climatizare sau al altor echipamente în funcție de necesități și programare.
Se pot include instrumente de măsurare și monitorizare a parametrilor electrice precum tensiunea, curentul și puterea. Informațiile ajută la identificarea potențialelor probleme, optimizarea eficienței energetice și planificarea întreținerii. În instalațiile mai complexe, echipamentele de control coordonează secvențele de pornire și oprire a diferitelor echipamente pentru a asigura funcționarea armonioasă și sigură a întregului sistem.

Echipamentele de contorizare dintr-un sistem electric sunt destinate măsurării și înregistrării consumului de energie electrică într-o instalație. Aceste dispozitive includ contoarele de energie, care monitorizează cantitatea de electricitate consumată de diferite echipamente sau zone ale instalației. Echipamentele de contorizare sunt esențiale pentru gestionarea consumului de energie, facturarea corectă și evaluarea eficienței energetice.
Prin intermediul contoarelor, utilizatorii și administratorii pot monitoriza pattern-urile de consum, identifica zonele cu consum crescut și lua decizii informate pentru optimizarea utilizării energiei. Aceste dispozitive sunt de asemenea utile în implementarea unor strategii de economisire a energiei și în evaluarea performanței sistemului electric.

Colectarea datelor precise despre consumul de energie cu ajutorul echipamentelor de contorizare contribuie la reducerea costurilor și la promovarea unei utilizări mai eficiente a resurselor. Acestea sunt esențiale pentru implementarea strategiilor de gestionare a energiei și pentru evaluarea impactului măsurilor adoptate în vederea creșterii eficienței energetice într-o instalație sau clădire.

Oriunde în țară

Expertiza noastră

Credem că experiența cu noi trebuie sa fie plăcută pe tot parcursul proiectului. Înțelegem deasemenea valoarea investiției unei clădiri inteligente, de aceea puteți utiliza serviciile noastre în orice combinație, de la o simplă consultație, la o instalare cuprinzătoare. 

Așadar, indiferent că este vorba de o limitare economică care trebuie să fie luată în considerare, sau teama de tehnologie prea complicată, Revicon va dezvolta o soluție personalizată care să vi se potrivească. 


Tablouri electrice construite cu pricepere și responsabilitate

Tablourile de siguranțe sunt vitale pentru distribuția, protecția și gestionarea eficientă a energiei electrice într-o clădire sau instalație, contribuind semnificativ la siguranța, fiabilitatea și funcționarea optimă a sistemului electric.

cere ofertă

Contactează-ne





    SISTEMELE INTELIGENTE ÎȚI SIMPLIFICĂ VIAȚA

    Abonează-te la newsletter-ul Revicon și fii la curent cu cele mai noi informații despre produsele și serviciile noastre!

    Află mai multe