Skip to main content

“Instalații electrice pentru case inteligente"

Revicon urmărește să livreze proiecte adaptate nevoilor clienților, într-o manieră eficientă, oferind un pachet complet în instalații electrice și automatizări, destinate construcțiilor civile.

Echipă

Suntem un grup tânăr de profesioniști ce oferă servicii specializate în domeniile: proiectare, integrare și execuție instalații electrice și automatizări.

Ne plac provocările! Nici un proiect nu este prea mic sau prea mare, prea simplu sau prea complicat. Tratăm fiecare situație cu același profesionalism, indiferent de complexitatea acesteia.

Știm cât de solicitant poate deveni un proiect. De aceea, îți venim în ajutor, oferindu-ți suport pe întreaga perioadă a desfășurării acestuia.

Relațiile stabilite cu partenerii noștri ne oferă siguranța că vom putea găsi soluția optimă pentru fiecare aspect al execuției în cel mai eficient mod. Iți punem la dispoziție cunoștiintele noastre în domeniu din primele clipe ale derularii lucrării, faza concept, tot procesul de proiectare și integrare, până la finalizarea proiectului.

Revicon pune la dispoziție

Proiectare

Execuție

Integrare

Consultanță

Audit și verificări

Proiectare

Prestăm servicii de proiectare instalații electrice curenți tari și curenți slabi de joasă tensiune, inclusiv automatizări pentru construcții civile.

Gândim funcționalitățile sistemului începând de la producție și distribuție până la control și monitorizare.

La final le furnizăm în funcție de cerință ca fază DTAC (Documentație tehnică pentru autorizația de construire), PTh (Proiect tehnic) sau DE (Detalii de execuție).

Execuție

Instalăm sisteme de producție energie electrică, distribuim circuitele către receptori în funcție de cerințele proiectului, cablăm și punem în funcțiune tablouri de orice complexitate.

Realizăm sisteme de protecție cu priză de pământ și/sau paratrăsnet.

Montăm aparatajul ultraterminal, corpurile și sursele de iluminat și punem în funcțiune echipamentele ce necesită alimentare dedicată.

În final obținem o legătură strânsă și perfect funcțională între toate sistemele clădirii, design-ul acesteia și utilizatorul final.

Integrare

Suntem certificați pentru integrarea sistemelor de casă inteligentă. Programăm echipamente să funcționeze în orice arhitectură și scenariu dorit.

Realizăm tablouri de automatizare, programăm echipamente ce comunică pe protocol KNX sau alternativ, identificăm și testăm soluții de automatizare, parametrizăm și punem în funcțiune sistemele.

Consultanță

Venim în sprijinul dumneavoastră și vă oferim consultanță în vederea alegerii echipamentelor corespunzătoare și implementării acestora în sistem, în conformitate cu normele în vigoare.

Vă punem la dispoziție recomandările noastre în ceea ce privește eficientizarea consumului energetic, îmbunătățirea factorului de putere sau a altor parametri esențiali în funcționarea optimă a clădirii din punct de vedere electric.

Audit și verificări

Evaluăm sisteme electrice și întocmim bilanțuri electroenergetice în vederea reabilitării sistemului.

Verificăm instalațiile electrice și emitem buletine și rapoarte de constatare în urma verificărilor standard, PRAM sau prin termografiere. Întocmim analize de cost cu energia electrică.

Cere ofertă

    Prenume, Nume (obligatoriu)

    Email (obligatoriu)

    Telefon (obligatoriu)

    Subiect

    Mesajul tău